Web designing

Brand designing

KINGX is ervaren in het grafisch vormgeven van uw bedrijf, online én offline!

Ontvang onder anderen:

Goede vindbaarheid

Doormiddel van de juiste SEO instellingen zorgen wij voor een goede vindbaarheid op search engines zoals Google!

Overzichtelijk webdesign

Doormiddel van een juist opgebouwde webpagina met een opgeruimd en overzichtelijke uitstraling, zorgen wij ervoor dat bezoekers je website als mooi en makkelijk ervaren. Hierdoor kunnen bezoekers sneller vinden waar ze voor gekomen zijn en gaan ze sneller over tot een actie!

Nauwe samenwerking

Het updaten van je site is belangrijk. Met Kingx behoudt je goed contact en worden aanpassingen eenvoudig gerealiseerd!

FAQ

Geen probleem! Zodra wij de opdracht krijgen een nieuwe website te bouwen dan blijft de oude bestaan. Zodra jij verliefd bent geworden op je nieuwe website en deze met iedereen wilt delen, zal je oude website omgezet worden naar je nieuwe website.

Een plan!

Het opzetten van een website regelen wij voor je! De inhoud, die bepaal jij. Teksten en afbeeldingen zijn bijvoorbeeld nodig voor een website. Deze lever jij aan en vertalen wij naar jouw website!

Search Engine Optimization

Voor velen abracadabra Maar wel héél belangrijk!

Een website is een mooie stap. Dan wil je ook dat je website gevonden wordt! Je website komt niet automatisch in Google of andere search engines terecht. Hier is een goede SEO voor nodig. Kingx is goed in het instellen van een SEO zodat je zonder betaalde advertenties tóch goed gevonden wordt op het internet!